perjantai 21. maaliskuuta 2014

KYMMENEN TUNTIA!

Se on nyt lähtö lähellä! Viimeiset viikot (tai toivottavasti ei kuitenkaan ihan viimeiset) on mennyt lentäen. Reissua olen kerennyt miettimään oikeastaan vain siirtymätaipaleilla. Nyt kuitenkin uskaltaa jo olettaa, että aamulla istutaan koneessa. Jotenkin oon vetänyt tämän homman nyt ihan vasurilla. Edellisellä kerralla kaikki oli valmiina ainakin puoli vuotta aiemmin. Niin, onhan nytkin kaikki tärkeät asiat hoidettu ajoissa, mutta sellainenkin pikkujuttu, kuin rahanvaihto tapahtui maanantaina tai oikeastaan vasta tänään.
Pulukkinen, siis meijän Kaija tuntuu olevan ainoa joka jännittää matkaa, eikä se ole edes lähdössä mukaan.

Tänään kuitenkin nämä minun matkaseuralaiset valui tänne etelään. Lahdessa tehtiin vielä viimeiset hankinnat ja käytiin syömässä hyvin. Puksulassa sitten räjäytettiin laukut levälleen ja pähkäiltiin mitä on liikaa ja mitä on unohdettu. Aika hyvällä mallilla vaikuttais olevan. Hovikuski Jarikin saapui jo maisemiin, että on aamulla tomerana meitä noutamassa.

Kello herättää aamulla kuudelta, siis minulla. Nuo toiset aikoi nousta jo aiemmin. Kuorsaushan tuolta olohuoneesta tuntuukin jo kuuluvan. Sauna ja pitkä päivä on näemmä tehnyt tehtävänsä.

6 kommenttia:

  1. Nyt rupes jo vanhinta siskoakin jänskättään! Toivottavasti lennot menee hyvin ja matkalaiset pääsevät hyvissä voimin Amerikan mantereelle. Mukavaa ja vähälumista reissua toivottelee Hili.

    VastaaPoista
  2. Olikohan aamulennolla patonkia tai croissanttia tarjolla?Kenties punkkua?ei kai punkkua aamusta kuitenkaan...no terkkuja toijalasta pariisiin kuitenkin...

    VastaaPoista
  3. Tais olla pariisin terkut myöhässä! Taijatte olla jo ison veen yllä...

    VastaaPoista
  4. Wau,hyvää reissua,mie seuraan ku hai laivvaa☆

    VastaaPoista
  5. Helkkarin hyvää matkaa ja nauttikaa jokaisesta hetkestä!

    VastaaPoista
  6. Jarille tiedoksi, että oli croisantteja ja kahvia. Pitkällä lennolla sitten olutta, punkkua ja jopa konjakit kahvin kanssa. Ja onpas mukava nähdä, että Harzakin seuraa blogia. Pidetään teidät kaikki ajantasalla reissun tapahtumista.

    VastaaPoista