tiistai 25. maaliskuuta 2014

NEMOA ETSIMÄSSÄ

Aamu meni vanhalla kaavalla. Ei raportoitavaa. Kymmeneltä Bruce vei meidät Port Creditiin GO-junalle. Päräytettiin Torontoon ja käveltiin CN-Towerin juurella olevaan uuteen aquariumiin. Ripley's Aquarium of Canada on avattu viime vuonna, eikä meistä kukaan ollut käynyt siellä aiemmin. Paikka oli ihan näkemisen arvoinen. Minä en siitä runoile sen enempää, vaan laitan muutaman kuvan...




Aquariumista suunnattiin Yonge Streetia ylös aina Hard Rock Cafeen asti. Matka oli pitkä ja jäätävän kylmä! Muutama aste pakkasta ja todella kylmä viima. Minä se osaan valita nämä kesälomakelit! Silti siellä tallusteli vastaan muutama jannu shortseissa ja t-paidassa! Noh, me syötiin hyvin ja tehtiin ensimmäiset pakolliset ostokset myymälän puolella. Siirryttiin kadun yli Toronto Eaton Centreen ja jatkettiin kauppojen kiertämistä. En tiijä... onkohan meissä joku virus, kun kukaan meistä ei ostanut yhtään mitään!
Palailtiin Yongea takaisin alaspäin ja ilma tuntui hieman lämmenneen. Poikettiin Tim Hortonsille kahville ja saatiin ehkä huonointa palvelua koskaan Kanadassa. Oli pikkasen elämäänsä kyllästynyt tyyppi tiskin takana. Kaiken vielä kruunasi se, että siellä oli vain muutama istumapaikka. Keskeisellä paikalla istui joku Tsing Hai Vong, joka naputteli Blackberryllään jotain sudokua, eikä edes syönyt mitään. Änkesin sen viereen istumaan ja pian toiseltakin puolelta vapautui yksi paikka. Sanoin Päpille, että nyt käytetään supisuomalaista motitustaktiikkaa. Päpi istui toiselle puolelle, minä olin toisella ja Outi tulppas selustan tukkoon. Sitten ku me alotettiin keskustelemaan Tsing Hai Vongin yli selevällä suomenkielellä, että suklaamunkin muruset vaan suusta lenteli! Eipä se kauan siinä kestäny, kun pakkas romunsa ja murtautui motituksesta ulos.
Front Streetillä koluttiin vielä jokunen paikka ennen kuin siirryttiin Union Stationin uumeniin. Siinä vaiheessa aurinko hetkittäin jopa lämmitti. Harvinaisesta tapauksesta on ohessa todisteena kuva...


Sen verran se kylmä päivällä koetteli, että piti taas illalla saunoa kunnolla. Nyt nukutaankin piiiiiiiitkät yöunet ja lähdetään aamulla reippaina kohti pohjoista! Jospa me sieltä löydettäis vielä kylmempi paikka...

9 kommenttia:

  1. Tervehdys, olen koettanut nyt tutustua tähän blogi maailmaan. Että meniköhän tää nyt oikein? Lueskelen näitä teidän tapahtumia ja palaan asiaan uudestaan. tv."Ripa"

    VastaaPoista
  2. Eipä me Ripan kans olla mitään tumpeloita, kun osataan lukea blogia ja vieläpä lisätä kommentti. Hyvä me!
    Kiva että sielläkin paistaa aurinko, meillä on kans aika kylmä, muutama aste lämmintä ja vinkka. Kevättä kohti kuitenkin mennään. Illalla taas esitys ja sali vissiin täynnä, niin kuin tulevatkin esitykset. Lepu myy kohta "ei oota" ja mutinan kanssa! Hili

    VastaaPoista
  3. HYVÄ RIPA! Mukava saada uusia lukijoita. Tähän blogiin tulee 150 latausta päivässä, joten olen arvellut, että joku muukin täällä käy, kuin minä. Se uusi näytelmä on niin hyvä, että varmasti joudutte ottamaan lisänäytöksiä loppukesälle. Nyt sitten tarkkana blogin kans, kun me siirrytään tuonne tien päälle. Seuraava päivitys PITÄISI tulla Sudburysta. :)

    VastaaPoista
  4. Mua nyt hiukkasen huolettaa jos ette ostanu niitä lumiketjuja, hiekkasäkkiä ettekä lumilapiota. Kyllä ehottomasti kannattais varautua myös niihin lumivyöryihin. Se on Matsin huolista nyt suurin. Turvallista matkaa!

    VastaaPoista
  5. illan naurut teijän "pussittamiselle" voin vain kuvitella :'D

    VastaaPoista
  6. Tätä on nyt vaan jäätävä seurailemaan :-) Mitenkähän se ping pong on muille kertonut tämän teidän motituskohtauksen? Kai muistitte väliin aina sanoa Russia tai Sweden ;-)
    Hyvät matkat tyttötriolle ja salamatkaajalle täältä kotosesta :-)
    Stina

    VastaaPoista
  7. Terveiset täältä Tolkkisen ihmemaailmasta.
    "Pikku Nina" lähettää myös lämpimät.....halit...terveiset....
    -Mikko

    VastaaPoista
  8. Tehkää reippaasti "röitä" siellä Särkyneen pyörän karjatilalla, niin minä tuon sitten tulijaisia! :)

    VastaaPoista
  9. Vai että motitus-taktiikka! :D :D :D

    VastaaPoista