maanantai 24. maaliskuuta 2014

SUNNUNTAI

Sunnuntaina simpulat aukesivat 04:30, joten parempaan suuntaan ollaan menossa. Surffasin netissä, kuuntelin ilmastointikoneen pöhinää ja harjoitin väkisinmakuuta. Kohta tuli Outilta naapurihuoneesta viesti, että samat kuviot. Outin mukana matkustavalla jäniksellä tuntuu olevan kello enemmän sekaisin kuin meillä. Lisäksi sen vieruskaverilla oli joku isompi savotta menossa, kun sahas kuulemma taas siihen malliin. Outi tuli evakkoon minun huoneeseen, mutta eipä siitä nukkumisesta enää mitään kuitenkaan tullut.

Kahdeksan aikaan huudettiin (kirjaimellisesti!) Bruce ylös kahvinkeittoon. Aamupalalla ihmeteltiin taas oravia ja lintuja, jotka kulkivat takapihan lintulaudalla. Pienet ne on ihmetyksen aiheet, kun tulee tarpeeksi kauas kotoa.



Päivä oli aurinkoinen, mutta kylmä. Aamulla -8C! Päätettiin kuitenkin uskaltautua ulos ja suunnattiin rantaan. Positiivinen yllätys oli se, että Ontariojärvi oli sula. Järveltä puhaltava tuuli oli kuitenkin hyytävän kylmä. Napsittiin muutamat pakolliset kuvat ja suunnattiin puuston suojaan.



Rannan tuntumassa on Rattray Marsh, eräänlainen vesijättömaa. Kosteikkoalue, jonne on tehty ulkoilureittejä. Siellä taas Outilla heräsi usko nähdä vielä tällä reissulla pesukarhu. (Niille tiedoksi, jotka eivät seuranneet edellisen reissun blogia. Outi halusi nähdä pesukarhun ja minä sanoin, että -"VARMASTI näet, kun ollaan melkein kuukausi Kanadassa. Niitä on siellä joka paikassa"! No juu. - Näkemättä on vieläkin!).

Iltapäivällä meidät oli kutsuttu Lailalle ja Davelle illalliselle. Sinne tulivat myös Marja-Liisa ja Jeff lasten kanssa. Oli mukava nähdä talo nyt valmiina ja kyllä se olikin hieno! Ruokia en ala teille nyt luettelemaan, koska teille tulisi taas vaan paha mieli. ;) Sen vaan sanon, että eipä tarvinnut Outinkaan kärvistellä nälissään. Hienosti olivat huomioineet ja lähes kaikki ruoat olivat gluteenittomia. Aina löytyi ainakin Outille oma vaihtoehto. Loput keksit sai vielä kotipakettiin. Muutenkin, kun olen tuota meidän Brucea (Bruce taivaanlahja) kehunut, niin täytyy pikkaisen kehaista Ainoakin. Aino oli myös ostanut lauantaina erilaisia leipiä ja välipalakeksejä Outille, joten kyllä nyt pitäis tytön täällä pärjätä.

Nyt täällä on jo maanantai aamu ja kello kohta puoli kahdeksan. Illalla olin niin väsynyt, etten jaksanut enää blogia päivitellä. Jospa nyt lähtisin romistelemaan tuonne alakertaan, niin vois saada tällekin aamulle kahvit. Tänään meillä on tarkoitus mennä Torontoon. GO-juna lienee se turvallisin vaihtoehto. Siitä kuitenkin lisää sitten seuraavassa numerossa...

5 kommenttia:

  1. Täällä on ihan mahtis kurakeli! Hain tytöt tänään tarhasta ja meinasin jättää ne sinne ko näin miten kurasia ne oli. Olin varautunu vähän erillaisempaan keliin... No tyhmästä äidistä ei lasten tartte kärsiä joten otin ne mukaan :) Aada ja (ilmeisesti) jaska itkeskelly tän päivän mahakipuja taaaaas. Siinäpä meijän uutiset tältä päivältä. Vähäkö on jännittäviä uutisia teidän kertomuksien rinnalla eikö? :D ainolle ja brucelle terkkuja ja hali teille! ♡

    VastaaPoista
  2. mulla on varmaan joku Annan kaltanen pelko nuita pesukarhuja kohtaan,(eikös se semmoseen viimereissulla tösrmänny ;) ) ikään en oo semmoseen törmänny, mutta hirvittää nähä nuo jäletki! :D Ainolle ja "Bruitsille" terkkuja, niin ja tietty teille kaikille! :)

    VastaaPoista
  3. Niin on ollu kiirettä, että tänään vasta kerkesin lukemaan ekojen päivien kuulumiset! Viikonloppu oltiin Haapajärvellä. Oon ollu viime viikolla ja nyt tänään töissä tuurarina. Näitä Katjan juttuja ei kyllä sopis väsyneenä lueskella kun menee ihan hervottoman hihityksen puolelle :D Toivotaan nyt että Outi sen elukan jossain vaiheessa treffaa! Ja koittakaa tareta siellä! Täällä on taas ollu vaihteeksi hieno keli, aurinkoa ja +6. Nyt nati, nati! Niin ja terkkuja hirveesti niille kanssamatkaajillekin ja Ainolle ja Brucelle! Yritän viritellä tuota skypeä vaikka huomenissa.

    VastaaPoista
  4. hihhii, ihana ouska lentoon lähössä! outiiiiii, arvaa mitä, täällä on tapetoitu, iliman sinua, oon ehkä vähä murheissani ku ei oo yhtään niin rakkauvella tehtyä remonttia tää tämmönen :< <3

    VastaaPoista
  5. Mie oon Jenna täälä hengesä mukana <3 ja ekköhän tuota jottai keksi vielä sitteki, jahka täältä kottiuvun :D

    VastaaPoista