maanantai 14. huhtikuuta 2014

27

Kymmeneltä oltiin Rock and Roll Hall of Fame-museon ovea nykimässä. Pari tuntia meni kuin siivillä, tutustuen rokin historiaan. Monenlaista ryönää oli nähtävillä. Muutamia esineitä tuli ikuistettua...




Kello oli hieman yli puolenpäivän, kun lähdettiin ajamaan kohti Buffaloa. Vähän matkaa ajettuamme minun suusta pääsi amerikkalaistyylinen huuto. Auton mittari näytti ulkolämpötilaksi +25C! Myöhemmin matkan varrella se oli jo pitkiä aikoja +27C. Näin vaan sekin tavoite tuli saavutettua.


Matkalla vaihdettiin taas osavaltioita. Ensin loikattiin Pennsylvaniaan ja sitten päädyttiin New Yorkin osavaltioon. Tämä onkin viimeinen ja yhdeksäs osavaltio. Keskiviikkona olisi tarkoitus palata Kanadaan ja Ontarioon. Tänään oltiin liikenteessä yhden pysähdyksen taktiikalla. Niin, tai oikeastaan kahden, kun piti tankata. Meillä oli liput ostettuna Buffalo Sabres vs New York Islanders NHL-otteluun ja se alkoi viideltä. Ajettiin siis taas moottoritietä ja bongailtiin raatoja. Nyt näin taas ihan varmasti pari kalkkunaa ja yhden ilveksen näköisen kissaeläimen tienposkessa. Niin, ja eilen nähtiin haisunäätä! Pitäis vain nähdä ne vielä elävänäkin.

Buffalossa kurvattiin hotellin pihaan 16:15. Äkkiä sisäänkirjautuminen, laukut huoneeseen, taksi alle ja areenalle. Kerettiin istua katsomossa ehkä viisi minuuttia, kun ottelu alkoi. Buffalossahan pelaa Rasmus Ristolainen ja Ville Leino, joka ei tunnu nauttivan kovinkaan suurta arvostusta täällä.




Ensimmäisellä erätauolla otettiin pakolliset "Mekin ollaan täällä"-kuvat. Sitten tytön piti saada poppareita ja vieläkin kaivelen siemenen kuoria hampaiden välistä. Ottelu oli runkosarjan viimeinen ja molemmat joukkueet niitä peränpitäjiä. Eipä tuo paljon menoa haitannut. Tupa oli jokseenkin täynnä ja ääntäkin niistä lähti.



Päästivät jopa Leinonkin pelaamaan, mutta enpä tiijä itkiskö vai nauraisko... Omat fanit buuasivat aina, kun oli kentällä tai naamaa näytettiin skriinillä. Ristolainen sen sijaan sai pelata läpi ottelun. Saatiinkin sitten viihdettä koko rahan edestä. Varsinaisella peliajalla ottelu loppui 3-3. Sitten pelattiin jatkoerä ja lopuksi mentiin vielä rankkareihin. Noh, hävittiin, mutta eipä tuo kyllä meitä karvastellu.



Käveltiin areenalta takaisin hotellille. Downtownilla törmättiin taas suomalaisiin. Ei jutusteltu sen enempää, muutama sana vain kävellessä vaihdettiin. Ilta oli lämmin. Ei kuitenkaan olla Clevelandin lukemissa, mutta hyvin taretaan. Ainakin Outi tarkenee, kun sillä on turkiskengät jalassa.

5 kommenttia:

  1. Meillä aamu alkaa ihanan rauhallisesti. Herättiin ennen Jaskaa Aaronin kaa ja luettiin uutiset ja päivitykset sängynpohjalta. Pätkä oli niin tohkeissaan tabletista ku luettiin blogia että ois voinu luulla toisen ymmärtävän mitä siinä seisoo. Tuhisi ja ähisi kainalossa ja tarkkaan seuras mikä kuva seuraavaksi tulee. Sitten tyttäriä nostattaan ylös ku tarhaan pitäs joutua. Eikä kukaan ees yrittäny kiukuta. Omenapaistosta aamupalaksi, letiti ja nutturat tiukaksi ni eiköhän tästä uuden päivän sovi alkaa ja toivottavasti vielä hyvä semmonen. Kelistä en puhu mittään.. Tyttäriltä (+ pojilta) halipusu terveiset <3

    VastaaPoista
  2. Missä on Leijonapaidat , liput ja viirit. Terveisiä kotia- lakanat ja elämää suuremmat aurinkolasit?

    VastaaPoista
  3. Ja ölviä ei sit teille tarjoiltu ollenkaan. Ei tiätty ollu taaska henkkareita mukana? Napiksella oli pekkaniskan pojat. Vähänks oli hyvät tanssut :-). Pitäkää ny ittenne naisena loppuun asti...

    jouni

    VastaaPoista
  4. Vettä sataa ja melkeen ketuttaa.. pyykkiä ois vaikka hevoset söis, mutta ei millään viittis pestä yläkertaan kuivumaan. Noh, josko huomenna ois semmonen arskapäivä. Eilen oltiin inkan kans teatterissa ja voi että oli hauskaa! Räkätettiin välistä niin että nessut ois pitäny olla mukana :`D jussieno ja tarjaki nähtiin, eka kerran tuli pankin pihalla autolla VASTAAN! Het saatiin kuittailla ku päästiin juttelemaan ;)

    VastaaPoista
  5. On pikkaaen erikokoinen paikka kuin Hartwall areena. :D
    Nyt munkin tekee mieli popcorneja..... mistäs saan niitä tähän aikaan aamulla kun oon kohta jo töissä. :'(

    VastaaPoista