perjantai 18. huhtikuuta 2014

LOPPUU SE VÄKISELLÄ... :/

Viimeinen päivitys tältä mantereelta... tällä erää. Sepä on pitkäperjantai ja illalla lento Pariisiin, josta vaihdolla lauantai iltapäiväksi Helsinkiin. Laukut saatiin pakattua useiden yritysten jälkeen. Se on hiinä ja hiinä, onko liikakiloja (ja puhun nyt LAUKUISTA!). Illalla pakattiin ja vaihdeltiin tavaroita laukuista toisiin. Aamulla pakattiin ja siirreltiin tavaroita. Aamupäivällä pakattiin ja punnittiin laukkuja. Nyt ne on autossa!

Aino ja Bruce tulivat juuri kirkosta. Nyt syödään vielä yhdessä ja sitten me lähdetään luovuttamaan auto. Tällä hetkellä autossa ei ole ylimääräisiä kolhuja. Ajettuihin kilometreihin nähden pitää olla tyytyväinen.


Itsehän me olemme aivan täpinöissään. Kuten kuvasta näkyy, intoa täynnä! Tuskin maltamme odottaa...


Nyt tulee sitten hetkellinen blogihiljaisuus. Yleisön pyynnöstä raportoin kuitenkin vielä perille Äitinbaariin saakka. Lauantai-iltana Koposperällä en kuitenkaan konetta avaa, koska meillä on siellä odottamassa suuret tervetulijaisjuhlat! Eikö niin Kaija, Jutta, Henna, Hili ja muut?!? Äitiltä oon jo tilannut illaksi riisipuurua ja soppaa. Enkä mitään sekametelisoppaa, vaan lakka tai marjasoppaa. Unohtamatta tietenkään ruisleipää! Koitan päivittää blogia sitten ensimmäisenä pääsiäispäivänä jossain vaiheessa.

Lento lähtee Torontosta klo:18.40. Toivottavasti pystytään nukkumaan lennolla mahdollisimman paljon. Jarders on lupautunut hakemaan meidät taas kentältä. Puksulan postipalvelulta haetaan vain pikaisesti minun kuukauden postit ja jatketaan Haapajärvelle. Viimeisen loppuyhteenvedon reissusta pyrin tekemään kun arki koittaa ja laukut on purettu. Pitänee vilkaista siinä vaiheessa vähän tiliotettakin...

Näihin kuviin ja tunnelmiin... - Nyt syömään!!! :)

3 kommenttia:

 1. Ihana toi Ainon ja Brucen pääsiäispuu ja iloiset sen omistajat.
  Ottakaa te reissaajat nyt luudistanne kaikki tehot käyttöön jotta ootte ajoissa kotona, teitä ootetaan!
  Ps. Juhularuuat on syöty mut on täällä niitä kylymiä pottuja, sen lupaan!

  VastaaPoista
 2. Pitää vielä laittaa loppu kommenti: Terve Tuloa Suomeen ja koti puoleen ja vielä terveenä. Katjalla samat mel.i halut kun meillä Erkin Kanssa ,soitettiin Shiilestä emännälle että keitä riisipuuro ja puolukka/ tyrnisoppa voi että maistu hyvälle.
  Terveiset koko luttuunalle. Reke

  VastaaPoista
 3. Voi täällä jo odotetaan, tyhjensin autonki lähtiessä että mahtuu kaikki tuliaiset kotimatkalle ;)

  VastaaPoista