sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

DAY ONE

Heräsin aamulla, eikä kyllä tullut ollenkaan yllätyksenä, että kello oli 02:35. Aina sama juttu! Unihiekka loppui, eikä olotilaa yhtään helpottanut, että naapurihuoneesta kuului tasainen kuorsaus. Mieleen hiipi ajatus, että taispa tulla piiiiitkä aamu. Onneksi täällä on nyt kuitenkin wifi, jolla pääsee nettiin. Suomessa kello lähenteli aamu yhdeksää, joten Facessakin roikkui jo porukkaa. Tarkistelin juorut, lueskelin lehdet ja kävin tarkistamassa blogin. Neljän jälkeen päätin vielä yrittää ja - kappas! Heräsin uudestaan vähän ennen seitsemää.

Bruce keitti meille aamupuurot ja kunnon kahvit. Aamiaispöydässä oli myös tuoreita mansikoita ja niitä uskomattoman mehukkaita appelsiineja. Meillä oli mukava hidas aamupäivä, eikä kiirettä minnekään. Yhdentoista aikaan hypättiin autoon ja kurautettiin Clarksoniin, koska Aino halusi näyttää meille siellä yhden kaupan. Palatessa pudotettiin Aino kyydistä ja jatkettiin matkaa Kanadan toiseksi suurimpaan ostariin Square Oneen. Nyt kyllä täytyy sanoa, että oli aika kullannut muistot tai paikka jotenkin muuttunut. Ensimmäisellä kerralla 2008 oltiin siellä kahdeksan tuntia. Toisella kerralla 2010 seitsemän tuntia ja nyt vain kolme tuntia! Minä en ostanut sieltä MITÄÄN! Outi löysi kuitenkin uimapuvun ja Päpi jotain pientä. Palatessa poikettiin vielä Port Creditissä Dollaramaan, missä ensimmäisenä huomio kiinnittyi valkoisena olevaan pihaan. Ei, se ei ollut lunta. Se oli suolaa! Reilusti suolaa kuivalla asfaltilla. Vaikutti lievästi sanottuna hätävarjelun liiottelulta.

Illalliseksi Bruce (jos ihmettelette miksi aina Bruce, niin Aino on jaellut ohjeita ja puhutellut vieraita) laittoi porsaan sisäfilettä, perunoita, keitettyä sipulia, salaattia ja sitä aina niin hyvää maissia. - Namsk! Ruoan jälkeen päästiinkin sitten jo saunaan. Saunominen veti niin raatoon, että eipä jaksanut kauan päätä kannatella, kun piti jo könytä yläkertaan. Nyt pitää vaan toivoa, että unihiekkaa riittäis kertakuormana sinne aamuun asti.

Niin, meinasipa unohtua, että lupasin blogissa kehua Outia. Outi on ollut tänään erityisen fiksu, kun minulla on välillä tuntunut siltä, että poljen dynamo päällä keskellä kirkasta päivää. Jospa se huomenna olisi kirkkaampi ajatuksenjuoksu, kun lupaa kirkkaampaa päivääkin.

8 kommenttia:

  1. Samassa veneessä ollaan,siispä hyvää yötä!

    VastaaPoista
  2. Mää ny vähän nopsaan yritän kirjottaa.. jaskalla on jotain kilisevää käjessä.. mää ny yritin eilen saaja sen skypen toimimaan ja hei se kait toimiikin! yritin testata mutta kukaan ei vastannu. sitten mää löysin sen kamerankin. seki kait toimii. hauskaa reissua! terkkuja tutuille! täällä desibelit nousee... :)

    Inka ja muksut

    VastaaPoista
  3. Jep! Oli tullut sinulta soittoyritys Skypeen kun oltiin ostoksilla. Kello on nyt vasta viis aamulla, mutta jos yritetään soitella vaikka kahden aikaan (teidän aikaa) iltapäivällä, niin täälläkin on varmaan jo useampi hereillä.

    VastaaPoista
  4. Hellurei sinne maailman ääriin! Katja, kirjoitat kyllä niin elävästi, että näen sen teidän lentomatkankin aivan
    sieluni silmillä. On Aimon kanssa naurettu vedet silmissä. Päpi, lupasin olla hehkuttamatta tansseja, mutta
    ihan vähän vaan kerron yhdellä sanalla: Loistavat! Täällä paistaa aurinko, taidetaan lähteä lenkille.
    Terkkuja kaikille, Tuulikki ja Aimo

    VastaaPoista
  5. Kiitosta vaan! Se on kato heleppo kirijottaa asiat niinku ne näkee. Mukava kuitenkin, että kommentoitte, niin mekin täällä tiedetään, että joku lukeekin näitä höpinöitä. :)

    VastaaPoista
  6. Missäpäi olitte tanssaamassa eilen, ku oli loistavat menot? Minä en tässä menossa etes muistanu tanssi-iltaa olevankaa. Näkemistä on ollu ja lisää tulee koko ajan.ps.tytöt latas mulle eilenillalla puhelimeen pallopelejä!!! Nyt yritetään saada talon isäntä ylös ja päästä aamukahville t.Päpi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Limingassa oltiin. Sopivasti sakkia ja paljon paljon tuttuja. Ei kai sitä muuta tartte.
      Vähänkö on naurattanu nuo sun pallopelit....:))
      Taidan poistua saunaan ja sitten tähtiä tähtiä katsomaan. Kuulutaan taas :) Tuulikki

      Poista
  7. Ai, sulle pallopelejä...? Minusta tuntuu ettet sä tarvi niitä siellä... :) t. Marjo

    VastaaPoista