lauantai 12. huhtikuuta 2014

@ SYYLÄRI CITY

...ja aamukahvin jälkeen he lähtivät kohti uusia seikkailuja. Elikkäs, otettiin taksi hotellin edestä. Ah, kuinka se olikin ihana! Outikin huomasi liikkeelle lähdettyämme, ettei ovissa ole lukitusnappeja. Onneksi oli kuitenkin ovenkahvat! Taksi downtownille maksoi 5,10$. Siinä vaiheessa olimme jo niin väsyneitä, että päätettiin poiketa Tim Hortonsille kahville. Sieltä Hard Rock Cafen kautta takaisin kadulle ja ihailemaan rakennuksia.


Kaupungissa ei näyttänyt olevan, kuin kuusi ihmistä meidän lisäksi. Tai siltä ainakin vaikutti. Autoja kulki harvakseltaan ja niillä harvoilla ihmisillä ei tuntunut olevan kiire minnekään. Parkkipaikoilla oli tilaa. Aika tuntui todellakin pysähtyneen. Kuljettiin katuja ja kuvattiin sitä "kurjempaa" Detroitia.




Tsekattiin Tigersien kotiareena ja sen kauppa. Fanikrääsä oli kaikkein kalleinta, mitä missään vastaavassa kaupassa. Tavaraa oli taas kylläkin laidasta laitaan. Hipisteltiin vaatteita ja päiviteltiin hintoja...


Nyt alkoi jo nälkä kurnia ja sunnattiin Hockeytown Cafeen. Sieltä löytyi jokaiselle mieleistä ruokaa. Päpilläkin on täysi dogbag pizzaa vieläkin. (Kerroin tämän siksi, ettette luule, että ollaan nälissään).


Kuljettiin katuja siksakkia, aurinko paistoi ja lämmitti! Välillä istuttiin ja ihmeteltiin ja taas käveltiin...



Hipsittiin pikkuhiljaa sinne kaupungin paremmalle puolelle. Jos vain mahdollista, niin siellä oli vielä vähemmän ihmisiä. Käytiin rannassa kiikaroimassa Kanadan puolelle ja paistateltiin päivää.





Sitten tuntuikin jo, että tämä kylä on niiiiin nähty. Otettiin taksi lennosta ja kurautettiin hotellille. Nyt on sitten vaan ladattu akkuja ja valmistauduttu iltaan. Kuten jo aiemmin kerroin, niin meillä on liput We Will Rock You, Queen-musikaaliin. Fisher Theatre on tuossa neljän kilometrin päässä ja päätettiin mennä taksilla. Jospa sitten musikaalin jälkeen sinne kasinolle jatkamaan iltaa...

8 kommenttia:

  1. On niin autioitunut toi kylä et ei ne sulle isoja juhlija järjestänytkään (vai oliko ne niitä valmistelemassa)
    No nyt kuvia niistä sun SYNTTÄREISTÄ KATJA ja ONNEA!

    VastaaPoista
  2. Onnittelut täältäkin!

    Juha

    VastaaPoista
  3. Hyvää syntymäpäivää Katja! Muistakaa kumminkin, että joku raja juhlimisessakin!!!
    Me täällä vaan suunnitellaan siivousta(tai minä) ja teatterille pullan tekoa. Siivouskaveri vetelee vielä hirsiä ja minä mietin miten sen herättäs, ettei se heti suuttua napsaha! Siis tavallinen lauantai.
    Pitäkää sakilla hauskaa ja muistakaa se kohtuus kaikessa varottelee täältä isosisko.

    VastaaPoista
  4. Höpsistä, ei muuta ku nupit kaakkooooooon. Kerranhan sitä vaan/vuosi on synttärit. Onnea raksu <3 <3 <3 Me lähetään käymään Vuokatissa niin saa Aada vielä kerran tälle "talvelle" lautailla. Mukavaa päivää koko sakille -Mammu-

    VastaaPoista
  5. Synttärionnittelut vielä tämänkin kautta! Tulkaahan pian kertomaan millainen musikaali oli ja paljonko uhkapelit tuotti! :)

    VastaaPoista
  6. Pitänee minunki onnitella Katjaa oot taas vuotta vanhempi Ka Onnie sanos Karjalainen.Juhlikaa nätisti
    Ter: Leena ja Reke

    VastaaPoista
  7. Hyvää synttärii!!! T.Jerders & Jarders

    VastaaPoista
  8. Miten tuolla oikeesti on noin autiota? Missä ihmiset, menny teitä piiloon??

    VastaaPoista